четвер, 16 березня 2023 р.

Пляшка-книжка

 Привіт, сьогодні розповім, як я зробила з пляшки книжку. Давно вже хотіла спробувати зробити щось подібне, дивилася багато варіантів виконання, та вийшло щось своє.


Для основи взяла цупкий картон та тубус з паперових рушників



Тубус розрізала  під потрібний мені розмір, попередньо помірявши свою пляшку.


Склеїла до кучі всі три частини.

Підібрала фактурну тканину для обкладинки та приклеїла її на основу.






Потім вкладаю свою пляшку в обкладинку, фіксую все клеєм, місця де могли б бути сторінки також обклеюю картоном. На поверхні промазую шпаклівкою, малюю, іметую сторінки .





З картону вирізаю літери для назви. Корінець книжки обклеюю серветками для імітації шкіри.




На кути приклєїла чипборд, у вигляді завитків, планую, що в майбутньому вони зіметують металеві кутики, які бувають на старовинних книжках. В деяких місцях обкладинки промазую сумішшю, яка після висихання розтріскується і створює гарну фактуру.






Стрази, мають певну форму, допоможуть нам в декоруванні. 





Щоб додати об'єм літерам, просто замальовую їх контуром. Потім все зафарбовую чорною фарбою. Для сторінок вибрала колір капучино, якраз нагадав мені колір стареньких сторінок.







А потім вже фантазуйте, як завгодно. Я обрала коричневий, щось наближене до кольору шкіри, яку вже життя трохи потріпало😀








Додаю позолоти на кути і літери, не щільно, імітую потертості.









Ну що, маємо такий результат,  якщо цікавить більш детальніше, пропоную подивитися весь процес на відео. Дякую, що були зі мною.





Немає коментарів:

Дописати коментар